A jövő évben induló tajvani Stralux légitársaság bemutatta az üzleti és turista osztályokra tervezett ételsort, valamint az utasoknak szánt kényelmi csomagok tartalmát.

A tajvani légitársaság előzetes bejelentése alapján 2020 januárjában kezdi meg működését. Korábban bemutatták a biztonsági videójukat, most pedig a fedélzeti ételsor, a kényelmi csomagok és a szórakoztatórendszer részleteire is fény derült.

Fedélzeti menü

A Starlux üzleti osztályának fedélzeti menüje (Forrás: Starlux)

Az üzleti osztály ételeit a légitársaság a Longtail nevű, Michelin-csillagos tajvani étterem séfjeivel közreműködve készítette el. Az utasoknak különleges aperitifet is készített az étterem, amely a Mekong Mule nevet kapta.

„Szeretem az ételeket a maguk egyszerű ízvilágában bemutatni, ám mindig készülök valamilyen csavarral. A menü minden évszakban változni fog, hogy ezzel is új stílusokat mutassunk be. Remélem, a Starlux utasai érezni fogják, hogy minden fogás személyre szabottan készült” – mondta a Longtail séfje, Lam Ming Kin.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A turista osztályon utazók szintén helyi étterem, a Hutong ételeit kóstolhatják meg, itt leginkább a japán konyha ízvilága dominál majd.

Mindkét osztályon elérhetőek lesznek a tajvani fagylaltkészítő, a Nano Gelato izgalmas ízesítésű termékei.

„Mind az üzleti, mind a turista osztályon azt akarjuk elérni, hogy közelítsük a repülés közbeni étkezési élményt az éttermi minőséghez, miközben figyelembe vesszük azt, hogy utasaink milyen ételekkel és italokkal találkoznának szívesen. Éppen ezért már a repülőjegy foglalásakor ki lehet választani a menüt” – mondta Csang Kuo-vej (Chang Kuo-wei), a Starlux vezérigazgatója.

Kényelmi csomagok és fedélzeti szórakoztatás

Forrás: Starlux

Az üzleti osztály utasait a beszálláskor meleg kéztörlővel és guava-ananász itallal köszönti a személyzet. Az alkoholos italok között megtalálhatók a borok, a Bollinger pezsgő és a gin alapú Starlux-koktél, valamint különböző alkoholmentes italok.

A meleg italokat az olasz csokoládégyár, az Amedei finomságaival együtt tálalják, emellett elérhetők lesznek különböző sós snackek is.

A kényelmi csomagban helyet kaptak a thai Thann termékei, például kézkrém, parfüm és arckrém is, valamint zajszűrő fülhallgató és takaró.

A turista osztályon utazók szintén kapnak fülhallgatót, emellett kérhetnek különböző kártyajátékokat a személyzettől, illetve a gyerekek számára is elérhetőek lesznek különböző szórakoztató eszközök.