Bemutatta 2015-ös téli menetrendjét a Wizz Air. A low-cost légitársaság szerkesztőségünkhöz eljuttatott közleménye szerint a Wizz Air az idei téli szezonban 24 országban összesen 40 úti célt tesz elérhetővé Magyarországról.

Wizz Air Airbus A320 leszállás közben Budapesten.(Fotó: Csemniczky Kristóf - AIRportal.hu) | © AIRportal.hu

Wizz Air Airbus A320 leszállás közben Budapesten.
(Fotó: Csemniczky Kristóf – AIRportal.hu)

„A Wizz Air nagy örömmel mutatja be 2015-ös, Magyarországról elérhető téli menetrendjét” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője. – „Számtalan izgalmas desztináció érhető el Budapestről alacsony árainkon, amelyek üzleti és szabadidős utazáshoz, síeléshez egyaránt kiválóak, például Kutaisi, Moszkva, Lisszabon vagy Alicante. Reméljük, utasaink örömüket lelik majd a két magyar repülőtérről elérhető, összesen 40 nagyszerű útvonalban. Jegyek a téli menetrend járataira már elérhetők a wizzair.com oldalon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A Wizz Air rövidre szabott közleménye öt népszerű úti célt kiemelve részletezte a járatsűrűség alakulását, amely szerint a téli menetrendben Budapestről Dubajba heti három, Isztambulba heti öt, London-Lutonra heti huszonhat, Madridba heti négy és Maastrichtba heti két járat szerepel a kínálatban.

Magyarországi utasainak a Wizz Air a budapesti Liszt Ferenc, valamint a debreceni repülőtérről biztosít járatokat a flotta 180 üléses Airbus A320 típusaival.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!