A budapesti repülőtéren nemcsak a legkisebb utasokra, de a babakocsikra is vigyáz a BUDPORT. 2016. augusztus 15.-től valamennyi BUDPORT által kiszolgált járat utasainak, akik kisgyermekkel utaznak, a repülőgép rakterében szállított babakocsihoz térítésmentes védőfóliát biztosít a cég – közölte lapunkkal a földi kiszolgáló vállalat.

Forrás: BUDPORT Handling Kft. | © AIRportal.hu

Forrás: BUDPORT Handling Kft.

A BUDPORT a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér innovatív földi kiszolgáló cégeként például a Budapestről induló Wizz Air utasoknak is biztosítja ezt a díjmentes szolgáltatást.

A BUDPORT kiemelt figyelmet fordít arra, hogy a felszállás előtt raktérbe helyezett babakocsik és tartozékai védve legyenek a rakodás, szállítás során előforduló esetleges szennyeződésektől.

“Az utaskiszolgálás folyamatában közvetlenül részt vevő munkatársaink felé több visszajelzés érkezett az utasok részéről. Volt aki igényként fogalmazta meg a babakocsira helyezhető védőfóliát, volt aki javaslatként, építő szándékkal jelezte a szükségességét.” – mondta Schneider Pál a BUDPORT Minőségirányítási és Védelmi Vezetője.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

“Az új szolgáltatás bevezetése annak a havi másfél ezer utasnak jelent majd nagy segítséget, akik a repülőgépig babakocsiban tolják a gyermeket és a babakocsit közvetlenül a repülőgépnél adják át a rakodó személyzet részére.” – tette hozzá a szakember.

A repülőgépek kiszolgálásában résztvevő BUDPORT az év minden napján elkötelezetten dolgozik azért, hogy a Budapestről induló utasok számára maximalizálják a repülőtéri utasélményt.

Ez Magyarország üdvözlése és búcsúja is egyben, így az utasok komfortja a repülőtéren a légitársaság, a reptér-üzemeltető és a magyar turizmus szempontjából is kiemelten fontos.

A BUDPORT száz százalékban magyar tulajdonú, innovatív szemléletű vállalkozás. Célja, hogy a lehető legmagasabb színvonalon kiszolgálja a légitársaságokat, és olyan munkahelyeket teremtsen, ahol szeretnek az emberek dolgozni. A BUDPORT teljes körű földi kiszolgáló engedéllyel rendelkezik a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, közel 120 munkavállaló részére biztosít munkahelyet.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!