Nyári menetrendjében Románia fővárosát, Bukarestet, valamint a bolgár kikötővárost, Várnát is felveszi útvonalhálózatába az airBaltic. Budapestre március 30-án térnek vissza a lett légitársaság Bombardier Q400 gépei.

A bukaresti járat június 3-án indul és hetente négyszer kínál közvetlen összeköttetést Riga és a román főváros között. A keddenként, szerdánként, péntekenként és szombatonként igénybe vehető, menetidejét tekintve mintegy 2 óra 55 perces útvonalon az airBaltic flottájának turbolégcsavaros Bombardier Q400 NextGen típusai közlekednek.

A jegyértékesítést a légitársaság már meg is nyitotta, az economy jegyek 179 eurótól, míg a business 635 euró ártól foglalhatók egy oda-vissza útra.

A bulgáriai járatok Várnába a Tez Tour utazási ügynökséggel történt megállapodás eredményeként indulnak június 24-től kezdődően, hogy összekössék a balti régiót a Fekete-tenger partján fekvő várossal a nyári szezonban.

Az airBaltic járatai hetente kétszer, keddenként és péntekenként közlekednek majd a flotta sugárhajtású Boeing 737-300 típusú gépével. A foglalási rendszerben az ide szóló jegyek is megjelentek, a legolcsóbb 199 euró, míg a legdrágább induló ára, a business osztályra 629 euró egy főnek, oda-vissza viszonylatra.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Budapestről is lesz airBaltic járat

Budapestről, a Liszt Ferenc nemzetközi repülőtérről az előttünk álló nyári menetrendben az airBaltic légitársaság március 30-tól a hét négy napján, hétfőnként, szerdánként, péntekenként és vasárnaponként repül majd a magyar főváros és Riga között. Április 28. és szeptember 28. között pedig csütörtökkel is kiegészül a menetrend, majd ettől fogva október 24-ig ismét a kezdeti heti négyre áll vissza a rendszer.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!