Címlap Címkék Debrecen Airport (DEB)

Címke: Debrecen Airport (DEB)

Csütörtökön hajnalban újraindul a forgalom a debreceni repülőtéren

A futópálya múlt heti sérülésének kijavítását követően, csaknem egyhetes zárva tartás után ismét indít és fogad járatokat a Debreceni Nemzetközi Repülőtér.

A lezárás idejére átveszi a debreceni reptér forgalma egy részét Ferihegy

Az üzemeltető közlése szerint várhatóan napi 3-4 plusz járat repülhet Budapestre a Debreceni Nemzetközi Repülőtér átmeneti lezárása miatt, Ferihegy utasforgalma a napi 55 ezer főt is meghaladhatja, a hőségre való tekintettel segítőpontokon kívül is biztosít a várakozóknak ivóvizet a Budapest Airport.

A futópálya sérülése miatt egy hétre bezárt a debreceni repülőtér

Egy csütörtök este végrehajtott rutinszerű ellenőrzés során sérülést találtak a Debreceni Nemzetközi Repülőtér futópályáján, a hiba kijavítása legalább egy hetet vesz igénybe, a légikikötő addig kénytelen volt bezárni.

Bezárja debreceni bázisát ősszel a Wizz Air

A diszkont légitársaság Budapestre helyezi át az eddig a debreceni repülőtéren állomásozó repülőgépét a nyári menetrend végével, de továbbra is üzemeltet majd járatokat a városba.

Meghaladta az 50 milliót a Wizz magyarországi utasainak száma

A Wizz Air 2004-es indulása óta összesen több mint 50 millió utast szállított a budapesti és a debreceni repülőtéren üzemelő járatain.

Tíz év után újra elérhető Tunézia Debrecenből

Elindult Monastirba Debrecenből a Kartago Tours charterjárata, amely szeptember 24-ig heti egyszer közlekedik.

A Lufthansa A321neo gépeivel repül Debrecenbe péntekenként és hétfőnként

Nagyobb befogadóképességű repülőgépeket közlekedtet Debrecen és München között a német légitársaság a hétfői és pénteki napokon a városban épülő autógyár kapcsán a BMW a Lufthansa közötti megállapodás értelmében.

Terminálbővítési munkálatok kezdődnek a debreceni reptéren

Közel 300 millió forintból bővítik az utasforgalmi csarnokot és azon belül a biztonsági ellenőrzés területét, ahol az új berendezéseknek köszönhetően már a nagyobb elektronikai eszközöket sem kell kipakolni a kézipoggyászokból.

Debrecen és Isztambul között indít járatokat a Wizz Air

Április 14-től hetente két alkalommal közlekednek a Wizz Air közvetlen járatai a Debrecen–Isztambul útvonalon - jelentette be a légitársaság.

Nyárra közel 4 millió ülőhelyet és 70 úti célt kínál magyarországi járatain a Wizz...

Bejelentette nyári menetrendjét a fapados légitársaság, amelyben minden versenytársánál több, közel 4 millió ülőhelyet biztosít majd 70 célállomásra budapesti és debreceni útvonalain.

Különjáratokat indít a 2024-es labdarúgó Európa-bajnokság magyar meccseire a Wizz Air

A különjáratok a futballmeccseket követően haza is hozzák a szurkolókat - emelte ki közleményében a Wizz Air.

Új utasbiztonsági eszközök a debreceni repülőtéren

Két új, úgynevezett kétnézetű kézipoggyász-ellenőrző röntgenberendezést helyeztek üzembe, amely 30 százalékkal növeli az áteresztő képességet.

Járatokat indít Debrecen és Róma között a Wizz Air

December 13-tól hetente 2 alkalommal repül majd a Wizz Air a Fiumicino repülőtérre Debrecenből, Budapestről pedig Edinburgh helyett Glasgow-ba közlekedik november 14-től.

Debrecen és Isztambul közötti járatnyitásra érkezett kérelem a magyar hatósághoz

A Debrecen - Isztambul útvonalra, utasszállító járat üzemeltetésére nyújtott be kérelmet egy légitársaság a Közlekedési Hatósághoz.

Két és fél milliomodik debreceni utasát köszöntötte a Wizz Air

Tizenegy év alatt 2,5 millió utas használta eddig a Wizz Air debreceni járatait.

Újabb két évig az Aeroplex marad a Wizz Air forgalmi karbantartója

Meghosszabbították 2026-ig a Wizz Air és az Aeroplex szerződését, így Budapesten és Debrecenben a magyar cég végzi a flotta forgalmi karbantartását és biztosítja az alkatrész-logisztikai támogatást.

Debrecen és Hurghada között is repül a Wizz Air a télen

A diszkont légitársaság bejelentette, hogy ősztől hetente két járatot indít a népszerű egyiptomi üdülőhelyre a kelet-magyarországi városból.

Jelentősen elmaradt a járvány előttitől a Debrecen Airport első félévi forgalma

A debreceni repülőtéren 115 ezer utas fordult meg 2023 első hat hónapjában, amely a 2019-es utasszám alig 44 százalékát éri el.

Dán cég nyit Debrecenben szerkezeti elemeket karbantartó üzemet

A főként regionális repülőgépek szerkezeti elemeinek javításával foglalkozó, több országban is működő Skyways Technics több munkakörre is toboroz magyar szakembereket.

A Wizz Air 64 úti célra kínál járatokat Budapestről és Debrecenből nyáron

Két magyar bázisáról összesen 30 ország 64 repülőterére indít járatokat idén nyáron a Wizz Air, a budapesten állomásozó 12 repülőgép pedig júniustól egy újabb A321neóval egészül ki.

Isztambulba és Antalyába indít járatokat Magyarországról a Wizz Air

Budapestről március 31-től napi járat lesz Isztambul fő repterére, Antalyába pedig május 24-től heti három, emellett Debrecen és Antalya között június 10-től hetente kétszer repül a légitársaság.

Vezetőváltás a debreceni repülőtér élén

Január 1-től Király Tamás lett a debreceni repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője.

Gripenek kísértek egy Ryanair-járatot a debreceni reptérre bombafenyegetés miatt

Egy Lengyelországból Izraelbe tartó civil utasszállító repülőgép bombafenyegetést kapott, emiatt szombaton délután riasztották a Magyar Honvédség légvédelmi készültséget ellátó Gripenjeit.

Egy teljes hétre bezár a debreceni repülőtér október elején

A futópálya javítása miatt október 3-tól egy hétre bezárják a debreceni repülőteret, ebben az időszakban nem fogad járatokat a légikikötő.

Regionális légitársaság kezdi meg működését Magyarországon

Az Aeroexpress Regional Embraer E120-as repülőgépeivel szeptember 5-től hetente háromszor kapcsolja össze Budapestet Kolozsvárral, Debrecent pedig Marosvásárhellyel és Kolozsvárral.
Hirdetés
Translate »