Címlap Címkék Edelweiss Air

Címke: Edelweiss Air

Majdnem lesodródott a pályáról nekifutás közben egy A320-as

A svájci Edelweiss Air Airbus A320-200-asának személyzete nagy sebességnél szakította meg a felszállást, miután a nekifutáskor a repülőgép majdnem lesodródott a futópályáról.

Használt Airbus A350-esekkel újítja meg flottáját az Edelweiss

A svájci szabadidős légitársaság 2026 végére váltja le a meglévő öt Airbus A340-300-asát hat A350-900-assal, az első, korábban a LATAM-nál repülő példány 2025 nyarán érkezik a flottába.

Kiakadt a zürichi reptéri díjra a KLM

A holland légitársaság szerint versenyhátránya származik a zürichi repülőtér utasonkénti díja miatt, mert olyan rendszert talált ki az üzemeltető, amely a Swiss-t hozza előnybe.

Egész nyáron takarékon működik a Swiss

Hasonlóan anyacégéhez, a Lufthansa-csoporthoz, a Swiss is szűk üzemelést tervez az idei nyárra, és az év végére is csak a korábbi szint 50 százalékán üzemel majd.

Az Edelweiss utasai is önként kompenzálhatják járatuk CO2-kibocsátását

A Lufthansa-csoportba tartozó légitársaságok közül az Austrian után már az Edelweissnál is lehetőség adódik foglalás során önként fizetni a szén-dioxid-kibocsátás kompenzálása érdekében. 

Na így kell igazán stílusosan megünnepelni egy járatnyitást!

Nem csalódtunk a svájci Edelweiss Air-ben, legújabb Zürich - Calgary járatuk megnyitását egy fergeteges country-bulival ünnepelték a reptéri beszállókapunál.

Építs karriert a Lufthansa Technik Budapestnél!

A vállalat egyedülálló, repülőgép-szerelői (CAT-A) karrierlehetőséget kínál pályakezdőknek és pályaváltóknak, amellyel elsajátíthatják a szakma fortélyait, egészen az alapoktól.
Hirdetés
Translate »