Címlap Címkék Luxair

Címke: Luxair

Elstartolt az idei farnborough-i légiszalon

A Farnborough Air Show első napján az előzetes várakozások ellenére a Boeing számos megrendelést nyilvánosságra hozott, az Airbus csak néhány újabb eladást jelentett be, Ausztria és Hollandia együtt rendel kilenc Embraer C-390-est.

Négy Embraer E195-E2-est rendelt a Luxair

A légitársaság négy E195-E2-es vételéről állapodott meg a brazil gyártóval, emellett még két példányra opciót, háromra pedig vásárlási jogot szerzett, utóbbiakat a kisebb E190-E2-esre is konvertálhatja.

A Luxair lesz a legkisebb Boeing 737 MAX első európai üzemeltetője

A Párizsi Légi Szalon harmadik napjára kifulladtak a megrendelések, a Boeing három kisebb üzletet, az Airbus egy szándéknyilatkozatot jelentett be, az Embraer pedig egy kínai céggel kötött együttműködést áruszállítóvá alakítási programjáról.

A Luxair is 737 MAX-üzemeltető lesz

Négy Boeing 737 MAX 8 repülőgép beszerzéséről kötött megállapodást a Luxair.

Közvetlen járatot indít Budapestre a Luxair

A Luxair augusztus 10-től egyelőre a nyári menetrend végéig, október 23-ig, hetente két alkalommal repül az útvonalon, hétfőn és pénteken – közölte a légitársaság az AIRportal.hu-val.

Kicsi, de erős: a Luxair nem adja fel a harcot

A luxemburgi, többségi állami tulajdonú légitársaság bár veszteséges, vizsgálja a géppark fiatalításának és bővítésének lehetőségeit, viszont befektetőt és szövetségi tagságot nem keres az európai árverseny közepette sem.

Luxair: A rugalmasság mentette meg a céget

A Luxair vezetője szerint a rugalmasság, a kapacitások jó elosztása miatt sikerült életben és függetlenül megtartani a légitársaságot, amely a flottát is bővíti
Hirdetés
Translate »