Címlap Címkék Mumbai

Címke: Mumbai

Motorcsónakkal ütközött egy hidroplán Kanadában, le- és felszálló gépek kerültek közel Indiában

Az Indi Go leszálló A320-asa másodpercekkel azután ért földet Mumbaiban, hogy az ugyanarról a futópályáról felszálló Air India A320-as el tudott emelkedni, Vancouverben pedig egy felszálló hidroplán ütközött motorcsónakkal.

Budapest és Mumbai közötti járatokra érkezett kérelem

A Közlekedési Hatósághoz egy légitársaság a Budapest–Mumbai útvonalra, utasszállító járat üzemeltetésére nyújtott be kérelmet.

Balesetet szenvedett egy üzleti repülőgép Indiában

Balesetet szenvedett egy Learjet 45 típusú business jet Mumbai repülőterén, a fedélzeten tartózkodó nyolc főből hárman sérültek meg súlyosan.

Dubaji megállókkal repüli indiai járatait a Lufthansa

Azért közlekedik közbenső leszállással a légitársaság, hogy a járatok személyzetének ne kelljen a koronavírus-járvány által súlyosan érintett országban töltenie a pihenőt.

Indul az Air India privatizációja, közben megkezdődött a költségek visszafogása

Elkezdődött az évek óta állami kölcsönökön élő indiai nemzeti légitársaság privatizációjára az ajánlatok bekérése, közben a cég rövid idő alatt több milliárd rúpiával akar javítani pénzügyein gépcserékkel és járatnyitásokkal.

Késett az Air India egyik belföldi járata, balhéztak az utasok

A hétórás késés utáni újabb műszaki probléma miatt néhány utas elkezdte ütni a pilótafülke ajtaját és a kabinszemélyzetet is inzultálták az Air India járatán.
Hirdetés
Translate »