Címlap Címkék Star Alliance

Címke: Star Alliance

Szeptembertől lesz a Sky Team szövetség tagja a SAS

A skandináv légitársaság aláírta a csatlakozási megállapodást, amely szerint szeptember 1-jén belép a Sky Team légiszövetségbe.

Légiszövetségi tagságát ünnepli legújabb Boeing 787-esével az EVA Air

A Star Alliance festésében vette át nyolcadik Boeing 787-10-esét a dél-karolinai gyárban a tajvani EVA Air, ezzel ünnepelve tízéves tagságát.

Történelmi együttműködésre lép egykori amerikai ellenfelével az Emirates

Történelmi jelentőségű kereskedelmi megállapodást jelentett be az Emirates és a United, ezzel mindkét légitársaság utasai számára több száz új úti cél válik elérhetővé, valamint számos szolgáltatás teszi könnyebbé és kényelmesebbé az utazást.

Negyed évszázada jött létre a Star Alliance légiszövetség

Huszonöt éve, 1997. május 14-én öt légitársaság megállapodásával alakult meg a Star Alliance, amely a három globális légiszövetség közül a legnagyobbként ma 26 tagot számlál.

Az Etihad és a Gulf Air is belépne valamelyik légiszövetségbe

Az öböl-menti arab cégek sokáig tartózkodtak a szövetségi tagságtól, most az egyaránt átstrukturálás alatt lévő Etihad Airways és Gulf Air vezetősége is hasonló lépésen gondolkodik.

Új stratégia mentheti meg a légiszövetségeket

Új stratégiára állnak át a klasszikus légiszövetségek, mert érdemben bővülni már nem tudnak, ezen túl az utasélmény fokozására próbálnak koncentrálni.
Hirdetés
Translate »