Diákok számára indított törzsutas-programot a Qatar Airways, amelyben a teljes és részidős oktatásban tanuló 18-30 év közöttiek vehetnek részt.

A Diák Klubot a légitársaság a hűségprogramja, a Privilege Club mintájára hozta létre, és olyan előnyöket ígér a hallgatók számára, amelyekkel támogatni tudja őket tanulmányi idejük alatt – közölte lapunkkal a Qatar Airways.

A Diák Klub tagjai különleges viteldíjak közül választhatnak, továbbá extra poggyász-súlykeretet, rugalmas dátummódosítási lehetőséget, és ingyenes fedélzeti internet-hozzáférést biztosít számukra a légitársaság.

Forrás: Qatar Airways

A Diák Klub tagjai diplomájuk megszerzése után automatikusan Privilege Club tagokká válnak, és az új belépőknél eggyel magasabb szintre kerülnek.

A programba regisztráló hallgatók Qmiles-pontokat gyűjthetnek, ha a Qatar Airways, annak bármely partner légitársasága vagy a Oneworld légiszövetség valamely tagjának járatával utaznak. A hallgatók Qmiles-pontokat kaphatnak akkor is, ha Qatar Airways-hitelkártyával vásárolnak a dohai Qatar Duty Free-ben, valamint a légitársaság szállodai vagy egyéb partnereinél.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Diák Klubba a légitársaság honlapján lehet regisztrálni, a tagok digitális kártyát kapnak, amelyet mobil pénztárcájukban vagy a Qatar Airways mobilalkalmazásában tárolhatnak.