Jelenlegi legmodernebb repülőgéptípusával, Boeing 787-9 Dreamlinerrel repüli naponta Bécsbe érkező járatait az EVA Air május 10-től.

Forrás: Eva Air

A tajvani légitársaság Dreamlinerei mostantól a hét minden napján leszállnak a bécsi Schwechat repülőtéren, a korábbi Boeing 777-300ER típus helyett.

Hetente háromszor, hétfői, csütörtöki és szombati napokon (bécsi érkezés szerint) a BR 65/66 számú járatok repülnek a Tajpej – Bécs – Tajpej útvonalon. Hetente négyszer (kedd, szerda, péntek, vasárnap) pedig mind az oda, mind a visszaúton Bangkok érintésével repülnek az Eva Air BR 61/62-es számú járatai Tajpej és Bécs között.

A tajvani EVA Air 2018. október elején vette át első Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépét. A repülőgép kétosztályos elrendezéssel 304 utas szállítására lesz képes, a fedélzeten 1-2-1 elrendezésben 26 Royal Laurel Class business- és 3-3-3 elrendezésben 278 turista osztályú ülést helyeztek el.

A repülőgépen vadonatúj tervezésű ülések és megújult kabindizájn szolgálja majd az utasok kényelmét minden osztályon.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A légitársaság a BMW csoporthoz tartozó Designworks céggel együttműködésben tervezte meg a repülőgép fedélzetét.

Az üzleti osztályú ülések 58,4 centiméter szélesek és 193 centiméter hosszú, teljesen vízszintes ággyá alakíthatóak át, minden üléshez 18 hüvelykes érintőképernyők tartoznak.

A turista osztály berendezéséhez az EVA Air a német RECARO üléseit választotta, állítható fejtámlákkal és 12 hüvelykes HD érintőképernyőkkel. Az EVA Airways összesen négy Boeing 787-9 Dreamlinert vesz át a gyártótól, később pedig forgalomba állítja az első hosszabb törzsű Boeing 787-10-esét is.

Forrás: Eva Air