Boeing 787-9 Dreamliner repülőgépekre cseréli 2019. május 9-től az Eva Air az eddig használt Boeing 777-300ER típusú repülőgépeket a Tajpej – Bécs – Tajpej és a Tajpej – Bangkok Bécs – Bangkok – Tajpej útvonalon – közölte a légitársaság magyarországi képviseletét ellátó B2Sky.

Edward Ho az Eva Air Közép és Kelet Európa-i régió igazgatója nyilatkozatában kiemelte, hogy rendkívül büszkék arra, hogy ezt a típust az Eva Air Európában elsőként a Bécs-  Taipei útvonalon állítja forgalomba, ami nem csak géptípusban hoz változást, hanem az utasok számára minden eddiginél kényelmesebb repülési élményt nyújt.

A légitársaság számára az új generációs hajtóművekkel felszerelt, kompozit szélestörzsű Dreamlinerek forgalomba helyezése igen fontos mérföldkőnek számít, mely a flottamodernizáció és a megújulási program része.

Forrás: Eva Air

Kényelmesebb utazást kínál a 787-9

Az Eva Air Boeing 787-9 fedélzete kétosztályos elrendezést követ, mely 304 utas befogadására alkalmas. A fedélzeten 26 Royal Laurel – business és 278 turista hely áll az utasok rendelkezésére.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Dreamliner törzsformájának köszönhetően a belmagasság nagyobb, a Boeing 777-hez képest, ezáltal jobb a komfortérzet, szellősebb az utastér.

Az új hajtóművek sokkal csendesebbek, a magas üzemanyag-hatékonyság és hatótávolság messze felülmúlja a versenytársait.

A Dreamliner utasterében a légnyomás és a páratartalom magasabb a hagyományos repülőgépeken megszokottnál, az optimális kabinnyomás kevésbé teszi fárasztóvá az utazást. A magasabb vér-oxigénszintnek köszönhetően pedig csökken a fejfájás és az intenzív fáradtság kialakulásának az esélye.

A minden eddiginél nagyobb, szemmagasságban elhelyezkedő ablakoknak és a több természetes fénynek köszönhetően a középső üléseken is élvezetes az utazás.

A Boeing 787 fejlett légszűrő rendszerrel rendelkezik, amely jobb minőségű levegőt biztosít, a szűrők a kórokozók mellett a kellemetlen szagokat is kiszűrik a levegőből.

Forrás: EVA Airways

A Boeing 787-9-es Royal Laurel Business osztályán a BMW mérnökei által tervezett ülések 58,4 cm szélesek, 180 fokban dönthetőek és 193 cm-es ággyá alakítható síkfelülettel rendelkeznek, így biztosítva a kényelmes alvás élményét. A személyes tárgyak elhelyezéséhez külön rekeszeket építettek be.

Az utasok 45 cm képátlójú, HD érintőképernyős monitorokon élvezhetik a fedélzeti szórakoztatórendszer szolgáltatásait. Az itt utazóknak, amennyiben dolgozni támad kedvük egy extra méretű kihajtható asztal áll rendelkezésükre.

A turista osztályon a jól ismert német RECARO ülésgyártó, a legújabb dizájn szerint tervezett ergonomikus bőr üléseit építették be, és az ülések közötti távolságot is megnövelték.

A fedélzeti szórakoztató rendszert szolgáltatásait 30 cm képátlójú érintő-képernyőn élvezheti el minden turista utas.

Az Eva Air októberben vette át első Boeing 787-9-es repülőgépét. Az Eva Air 2022 végéig összesen 24 darab Dreamliner repülőgépet állít forgalomba.

Eva Air Boeing 787-9 Dreamliner fedélzet

長榮787全新皇璽桂冠艙

【首架787客機即將交機 下月起飛航香港-台北航線】我們首架787-9夢幻客機即將於10月2日交機,新機型在內部品質也全面提升,其中邀請BMW集團旗下Designworks設計團隊精心設計,創造更寬敞的空間感受。787-9客機配置304個座位,包括26個全新皇璽桂冠艙及278個經濟艙,預計10月底開始載客飛行,初期將投入香港-台北航線,讓香港旅客搶先體驗!詳情:https://goo.gl/hG67Ha#長榮#長榮787#坐787飛台北

Közzétette: EVA Airways Corp. 長榮航空 – 2018. szeptember 20., csütörtök