A FIDAE légi szalon alkalmával bemutatta új, egységesített kabin berendezését a LATAM Group. Az első gépek melyek már az új enteriőrt kapták a LAN Airbus A320-asai és a TAM A321-esei voltak.

A keskenytörzsű A320-as család turista ülései (Forrás: LATAM Group) | © AIRportal.hu

A keskenytörzsű A320-as család turista ülései (Forrás: LATAM Group)

A chilei LAN és a brazil TAM egyesülésével létrejövő, a dél-amerikai piac meghatározó szereplőjévé váló cégcsoport, új kabinbelsővel szereli fel az újonnan érkező keskeny- és szélestörzsű gépeit.

A LATAM-nak tíz darab Boeing 787-9-esre és 27 darab A350-900-asra van érvényes rendelése, melyek szállítása 2015-től esedékesek és ezek a korszerű gépek is az új konfigurációjú kabinbelsővel érkeznek majd.

Az enteriőr megalkotásában a híres dizájn tanácsadó ügynökség, a Priestmangoode volt a LATAM segítségére. A First, Business-és Economy osztályokon az ülések színösszeállítása és a felhasznált anyagok mind a dél-amerikai természetet, a kontinens szépségeit a szenvedélyes kultúrát jelenítik meg. A fedélzetre lépő utas így rögtön egy barátságos, meleg és nyugtató környezetben találhatja magát, melyet csak tovább fokoz a Business- és First osztályokon a sík fekvőfelületté is alakítható ülés, az audiovizuális berendezések és a prémium kategóriás anyagok használata.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A teljes egyesülés útján haladó két légitársaság legutóbbi mérföldköve a TAM szövetség váltása volt. A brazil fuvarozó a US Airways-zel együtt március 31-én csatlakoztak a oneworld tagjai közé, amely lehetővé teszi, hogy a LAN és a TAM egy ligában játszhasson.

A szélestörzsű A350-es és B787-9 Dreamliner Economy Class ülései, a színösszeállítás a LAN kékjét és a TAM pirosát szimbolizálja. (Forrás: LATAM Group) | © AIRportal.hu

A szélestörzsű A350-es és B787-9 Dreamliner Economy Class ülései, a színösszeállítás a LAN kékjét és a TAM pirosát szimbolizálja. (Forrás: LATAM Group)


Az A350-es első osztály, kellemes utazást kínál. (Forrás: LATAM Group) | © AIRportal.hu

Az A350-es első osztály, kellemes utazást kínál. (Forrás: LATAM Group)


Az új kabin kialakítás és a szövetség váltás a LATAM Group légitársaságainak globális jelenlétét is elősegíti, mellyel Dél-Amerika legjobb légi szolgáltatójává kívánnak válni.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!