Megkezdte legújabb menetrendszerű müncheni járatának üzemeltetését a United Airlines. A Star Alliance légiszövetségben működő és így a Lufthansával is partner amerikai légitársaság ezentúl a hét minden napján kínál közvetlen összeköttetést Houston és a bajor főváros között.

Az útvonalon a flotta Boeing 767-400ER típusai közlekednek, amelyek összesen 242 utast vehetnek három-osztályos elrendezésű fedélzetükre: 39-en foglalhat helyet a United BusinessFirst és 203-an a United Economy kabinban, amelyből 70 a nagyobb komfortot nyújtó Economy Plus zónához tartozik.


Szükség is van a kényelemre, mivel az odafelé úton Houstonból 10 óra 40 perc, míg visszafelé Münchenből 11 óra 50 perc alatt repül a Boeing 767-es az útvonalon. A nyitójárat április 24-én délután 16:10-kor indult Houstonból. Münchenből az első utasok ma reggel szállhattak fel a United 09:30-kor felszálló houstoni járatára.

A müncheni Franz Joseph Strauss nemzetközi repülőtérről így immáron összesen négy észak-amerikai nagyvárosba kínál közvetlen járatokat a United, mivel Houston mellett Chicago, New York (Newark) és Washington D.C. is része az útvonalhálózati kínálatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!