A Çelebi Cargo egy új szállítmányirányítási rendszerre állt át 2022. december 1-jén annak érdekében, hogy javítsa az ügyfelekkel való kommunikációt, és testreszabott árukezelési megoldásokat szállíthasson. A fejlesztések célja, hogy megszilárdítsák a Çelebi Cargo mint világszínvonalú légiáru kezelési és cargo-szolgáltatásokat nyújtó vállalat piaci pozícióját.

A vadonatúj, élvonalbeli légi szállítmányirányítási rendszert úgy tervezték meg a Kale Logistics Technologies vállalattal együttműködésben, hogy az képes legyen kielégíteni a Çelebi Cargo sajátos igényeit.

A rendszer olyan, átfogó és integrált információtechnológiai megoldást kínál, amely valós időben kíséri figyelemmel a szállítmányok fizikai kezelésének egész folyamatát, az azokhoz kapcsolódó teljes dokumentációt és összes üzenetet.

Az új rendszer bevezetése számos előnnyel jár, de ezek közül az egyik legfontosabb az, hogy biztosítja a raktározási és szállítási folyamatok gyorsaságát és minőségét.

Forrás: Çelebi Cargo Budapest

A szállítási adatok azonosítása, nyomon követése és hitelesítése kézi terminálok segítségével történik. A fejlesztések és javítások a szállítmányok budapesti kezelését és nyomon követését is javították és hatékonyabbá tették.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Bülent Ziyagil, a Çelebi Cargo globális minőségi, egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi igazgatója.

„A Cargocel elnevezésű új szállítmányirányítási rendszer bevezetése kiemelten fontos ügyfélszolgálati fejlesztés, amelynek segítségével ügyfeleink szállítmányait sokkal hatékonyabban tudjuk kezelni” – fogalmazott Bülent Ziyagil, a Çelebi Cargo globális minőségi, egészségvédelmi, biztonsági és környezetvédelmi igazgatója.

„Azt is lehetővé teszi, hogy az ügyfeleink számára nagyobb mértékű átláthatóságot biztosítsunk, hiszen rendszeres tájékoztatást és friss információkat kapnak a szállítmány aktuális állapotáról a teljes raktározási folyamat során” – tette hozzá a szakember.

A Çelebi Cargo az átállási fázis kezdete óta szorosan figyelemmel kíséri a rendszer működését, és haladéktalanul értesíti az ügyfeleit, ha a szállításaikban bármilyen változás történik. Mindez biztosítja, hogy az új szállítmánykezelési rendszerre való átállás a lehető legzökkenőmentesebben menjen végbe.