Elindította a Wizz Air a bukaresti járatát, az első gép 151 utassal a fedélzetén szállt fel, míg Bukarestből 176 utassal tért vissza a 180 székes Airbus A320-as.

Fotó: Wizz Air | © AIRportal.hu

Fotó: Wizz Air

A Wizz Air lapunkhoz eljuttatott közleményében azt írta, Bukarest egyre népszerűbb a turisták és az üzleti utazók körében egyaránt, a város gyors fejlődése Közép- és Kelet-Európa egyik fő pénzügyi központjává emelte, és számos kulturális esemény is vonzóvá teszi a várost.

Vallois Tamara, a Wizz Air kommunikációs vezetője elmondta: a heti háromszori indulással az új Budapest-Bukarest járat menetrendje tökéletes lehetőséget biztosít egy rövid városlátogatásra, vagy akár hosszabb tartózkodásra is. “A csaknem teljesen telített első utunk is azt mutatja, hogy az új útvonalat kedvelik majd a szabadidős és az üzleti utazók egyaránt” – közölte.

Az új járat hetente háromszor, szerdán, pénteken és vasárnap közlekedik a két főváros között.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A magyar hátterű diszkont légitársaság a múlt héten jelentette be, hogy 2017 áprilisában, a tizennegyedik repülőgép érkezésével négy új járatot indít Budapestről: Bergen, Faro, Hannover és Lamezia Terme is felkerül a Wizz Air térképére.