Ismét promóciót hirdetett az Emirates: ezúttal három különböző útvonalú, több várost érintő repülőjegyeket kínál akciós áron. Itt az alkalom, hogy három célállomást látogass meg egyetlen utazás során!

Remek lehetőséget kínál utasainak az Emirates: az öböl-menti légitársaságnál most kedvezményes áron vásárolható úgynevezett multi-city repülőjegy a Dubaj–Colombo–Malé, Dubaj–Szingapúr–Melbourne vagy Dubaj–Bali–Auckland útvonalakra, így egy utazással három országot is meglátogathatunk.

Legolcsóbban, 190 000 forintért a Dubaj–Colombo–Malé útvonalra szóló, turista osztályú repülőjegyhez juthatunk hozzá. Ugyanerre üzleti osztályon az ár 805 000 forinttól kezdődik.

A Dubaj–Szingapúr–Melbourne útvonalra a repülőjegyek turista osztályon 310 000 forinttól, míg üzleti osztályon 1 420 000 forinttól kezdődnek. A Dubaj–Bali–Auckland hármast turista osztályon 330 000 forintért tudjuk legolcsóbban megszerezni, üzleti osztályon pedig minimum 1 400 000 forintot kell fizetnünk érte.

Multi-city repülőjegyeket kínál a dubaji légitársaság (Forrás: Emirates)

Az Emirates ötcsillagos utazási élményt biztosít utasainak: jelenleg a légitársaságnak vannak a világ legnagyobb fedélzeti képernyői turista osztályon, amelyen számtalan film, sorozat, tévéközvetítés tekinthető meg, emellett a legolcsóbb repülőjegy is tartalmaz feladott poggyászt, és persze az étel-italkínálatra sem lehet panasz.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Emirates multi-city keresőjében tudunk tájékozódni a kedvezményes repülőjegyekről, a foglalást egészen július 29-ig lehet elvégezni.