A Wizz Air ma bemutatta az új Wizz Flight Info szolgáltatást, amely lehetővé teszi az utasok számára, hogy a járatinformációról e-mail és push értesítéseket kapjanak. A Flight Info szolgáltatást jegyvásárláskor lehet a foglaláshoz adni 350 forintért, függetlenül attól, hány értesítést kap az utas, hogy mindig naprakész legyen a járatinformációt illetően.

“Mi a Wizz Airnél mindig arra törekszünk, hogy járataink mindig időben érkezzenek és ne legyenek késések” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

“Ugyanakkor az időjárási viszonyok befolyásolhatják a járatok pontosságát, különösen télen. A Wizz Flight Info egy új szolgáltatás, amely tájékoztatja az utasokat az esetleges fennakadásokról vagy késésekről e-mailben és push értesítésekkel, így az új szolgáltatást igénybe vevők lesznek az elsők, akik értesülnek az aktuális járatinformációról. Még mindig vár ránk néhány hét, amikor havazhat, szóval miért ne egészítené ki foglalását a Wizz Flight Info szolgáltatással, amikor lefoglalja alacsony viteldíjainkat a wizzair.com honlapon” – tette hozzá Daniel de Carvalho.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!