Újratervezett belső térrel és ülésekkel, nagyobb fej feletti tárolókkal, új szórakoztató rendszerrel, valamint a keskenytözsűek között elsőként külső kamerákkal szerelik fel az Air Canada Airbus A320-asait és A321-eseit.

Az Airbus A220-as és Boeing 737 MAX típusok által nyújtott utazási élményhez igazítja Airbus A321-es és A320-as repülőgépei kabinját az Air Canada, az első példányt, egy A321-est most mutatta be a légitársaság.

Az üzleti és a turista osztályokon is újfajta, ergonomikus üléseket helyeztek el, mindez több személyes teret, tárolóhelyet és kényelmesebb utazást ígér. A fedélzetet az Airbus Airspace XL csomagtárolókkal szerelték fel, amelynek köszönhetően több kézipoggyász fér el.

Az átalakítással csökken a gépek tömege is, ami üzemanyag-megtakarítást és károsanyag-kibocsátás csökkenést eredményez.

Forrás: Air Canada

Minden ülést konnektorokkal, USB-A és USB-C csatlakozókkal szereltek fel, valamint az utasok saját Bluetooth-kompatibilis fülhallgatóikat is csatlakoztathatják a fedélzeti szórakoztatórendszer nagy felbontású monitoraihoz, amelyeken filmek mellett élő televíziós közvetítést nézhetnek, valamint podcasteket és zenét is hallgathatnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az iparágban keskenytörzsű repülőgép esetében elsőként az utasok valós idejű videón követhetik a repülőgép útját a függőleges vezérsík tetején, valamint a törzs alján elhelyezett kamerák képein.

Mindemellett korszerűsített műholdas kapcsolat gyors és stabil internet-hozzáférést biztosít.

Az utastérben LED-es fényeknek köszönhetően a napszaknak és a repülési fázisnak megfelelő hangulatvilágítás állítható be.

Forrás: Air Canada