A Budapest és Vecsés határán fekvő, a légiáru-szállítás területén tevékenykedő több vállalat telephelyéül szolgáló logisztikai parkot a Wizz Air kiképzőközpontját és a reptéri Ibis Styles hotelt is tulajdonló Wing Zrt. vette meg.

A csaknem 12 hektáros telken található üzleti park mintegy 44 ezer négyzetméternyi modern raktárépületet és 8 ezer négyzetméternyi irodaterületet foglal magában, hat meglévő és egy építés alatt álló épületben – közölte a Wing Zrt. pénteken az MTI-vel.

Az ingatlanfejlesztő és -befektető cég tájékoztatása szerint a CPI csoporttal kötött tranzakció révén az ingatlanvállalat prémium minőségű ipari parkkal erősíti pozícióját a budapesti ipari és logisztikai piacon.

A tranzakció rekord alacsony, 5,6 százalékos hozamszinten valósult meg – közölték.

Az Airport City a közlemény szerint jól illeszkedik a Wing meglévő portfóliójába, mivel a vállalat több korábbi beruházása valósult már meg a térségben, a repülőtér vonzáskörzetében.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Ezek a 2-es terminál mellett található Ibis Styles Budapest Airport Hotel és az ország legkorszerűbb pilóta- és légiutaskísérő képzési központja, amely a Wizz Air számára épült fel a közelben.

A most megvásárolt logisztikai park mellett a Wing ipari portfoliójába tartoznak még az East Gate és East Gate PRO, valamint a Login üzleti parkok.