Május 1-től a belföldi járatai prémium osztályán újra felszolgál ételeket és italokat az American Airlines, egy hónappal később pedig a turista osztályon is fogyaszthatnak dobozos üdítőket, gyümölcslevet és vizet az utasok.

A légitársaság járatain az utasok és a légiutaskísérők közötti kontaktusok csökkentése és a vírus terjedésének megelőzése érdekében korlátozták a fedélzeti étel és ital felszolgálását.

Az átoltottság növekedésével és a járvány remélt visszaszorulásával azonban lehetőség nyílik arra, hogy a megfelelő óvintézkedések mellett fokozatosan újra bevezessék a szolgáltatást.

Az utasoknak továbbra is az orrukat és a szájukat elfedő maszkot kell hordaniuk a repülés teljes időtartama alatt, azt csak az étkezés és italfogyasztás alatt, rövid időre vehetik le.

Forrás: American Airlines

Május 1-től a belföldi járatokon a prémium kabinrészben a teljes étel- és italválaszték újra elérhetővé válik ingyenesen, beleértve az alkoholos italokat, a dobozos innivalókat, gyümölcsleveket és vizet.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A fő kabinrészben (turista osztály) jelenleg csak a 4 óra repült időnél hosszabb járatoknál szolgálnak fel frissítőket, június 1-től azonban az utasok dobozos üdítőket, gyümölcsleveket és vizet is fogyaszthatnak ingyenesen.

A teljes szolgáltatás – beleértve a vásárolható alkoholos italokat és egyéb termékeket – valamikor a nyáron térhet vissza, de erről egyelőre nem közölt konkrét dátumot a légitársaság.