2018. április elsejétől új fogásokkal frissíti a francia légitársaság az À La Carte választékát a hosszú távú járatokon. A „My Fun Menu” névre hallgató, tinédzsereknek és fiatal felnőtteknek szánt menüben a hamburger mellett eper ízű joghurtital és fánk is található.

Forrás: Air France

Az új menüt választó utasok az Air France-nál megszokott magas minőséggel találkozhatnak majd.

A hamburger francia marhából készül, ementáli sajttal és Bearnaise szósszal.

A főétel mellé jár még tengeri sós Kettle chips, desszertként pedig Mini Yop epres joghurtitalt és karamellás fánkot, nassolnivalónak pedig Haribo cukorkát kapnak az utasok.

Az új kínálat 2018. január 11-től vásárolható meg az április elsején induló járatokra 13 euróért vagy 4500 mérföldért.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az Economy és Premium Economy kabinokban az Air France öt különböző À La Carte menüt kínál a Párizsból induló összes járatra.

A „Le Marché de Jean Imbert” névre keresztelt válogatást a francia kulinária feltörekvő séfje álmodta meg, a „Sélection LeNôtre” ételsort pedig a híres Maison LeNôtre séfjei állították össze. A „Tradition” elnevezésű menüt választó utasok pedig igazi francia fine dining élményben részesülnek. Más ínyencségek között libamáj terrine gyömbéres kaláccsal, borjúragu illetve ízletes házi csokoládétorta is választható. Az „Ocean” ételsor tengeri fogásokat kínál, melyben gyömbéres pirított rákot, sóskaszósszal körített lazacfilét illetve citromos habcsókkal díszített süteményt kóstolhatunk. Az új „My Fun Menu” pedig a bisztro konyhát idézi, és a fiatal ínyenceket célozza meg.