Az utazási korlátozások angliai lazításának köszönhetően Manchester, Birmingham és Leeds-Bradford repülőtereiről is újraindítja járatait Budapestre a Jet2 a következő egy hónapban.

A Jet2 közlése szerint a lazítást követően jelentős keresletnövekedés tapasztalható a városlátogatás (citybreak) iránt, ezért számos, a hosszú hétvégi kiruccanásokat kedvelő utasok körében népszerű útvonalán, köztük három budapestin is újraindítja a járatokat a brit diszkont légitársaság.

Manchesterből február 11-től hetente négy alkalommal, hétfő, csütörtök, péntek és vasárnap repülnek majd a Jet2 gépei Budapestre.

Birminghamből és Leedsből (Bradford) március 4-től hetente két-két járat indul a magyar fővárosba, hétfőnként és péntekenként.

Fotó: AIRportal.hu

A légitársaság közlése szerint februárban és a tavaszi időszak elején több bázisáról is újraindítja járatait európai fővárosokba és más korábban népszerű turisztikai célpontokra.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Emellett a Jet2 áprilistól Birmingham és Athén, Manchester és Athén, valamint Birmingham és Barcelona között indít új járatokat.