Három éve indult a Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja, amely kerek egy éve önálló utazásszervezőként működik. Az elmúlt évek folyamatos növekedésének köszönhetően tavaly október óta mintegy 30 000 foglalás eredményeként közel 70 000 ügyfél élvezhette a Wizz Tours szolgáltatásainak kényelmét. Az év végére várhatóan a 150 000. utazót is köszöntheti az utazásszervező.

A Wizz Tours Közép- és Kelet-Európa legnagyobb diszkont légitársasága, a Wizz Air kiszervezett utazási üzletágaként indult 2013 októberében, kezdetben elsősorban a régióba irányuló utazások szervezésére fókuszálva.

2015-ben önálló céggé alakulva már a kifelé irányuló utazások szervezésére helyezte át a hangsúlyt, a wizztours.com oldalon kínálva hozzáférést több mint 130 úti cél több mint 30 000 szálláskínálatához a Wizz Air széles járathálózatában.

Az elmúlt év során megújult wizztours.com oldalon már nem csak a repülőjegy és a szállás foglalható egy csomagban, de számos kényelmi szolgáltatás, így az utazási biztosítás és a reptéri transzfer is rugalmasan hozzáadható a foglaláshoz. Az autóbérlés és egyéb extra szolgáltatások – akár múzeumi belépők vagy városnéző túrák – megbízható partnerek ajánlatai alapján szintén elérhetők az oldalon. Ami a magyarok legkedveltebb utazási célpontjait illeti, Róma és Barcelona vezeti a városlátogatások toplistáját, míg Málta, Ciprus, Dubai és a Kanári-szigetek a tengerparti nyaralók kedvencei a Wizz Toursnál.

A Wizz Tours ügyvezetője, Csanálosi István elmondta: „A Wizz Tours online rendszerében kényelmesen foglalhatók a repülőjegyből és szállásból, valamint egyéb szolgáltatásokból rugalmasan összeállítható csomagok, melyek díja így sokkal kedvezőbb, mint külön-külön foglalva. Célunk, hogy minden utasunk szabadon alakíthassa utazási csomagját saját igényei szerint. Ennek érdekében azon vagyunk, hogy folyamatosan egyre szélesítsük szolgáltatásaink és ajánlataink körét.”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Új ügyvezető a Wizz Toursnál

A Wizz Tours online utazási szolgáltató, a Wizz Air utazási platformja ma bejelentette, hogy a cég új ügyvezető igazgatója Csanálosi István lett. A szakember ezt megelőzően a Vantage Deluxe World Travel bostoni székhelyű luxusutazás-szervező regionális irodáit vezette.

Csanálosi István Nyugat-Európában szerzett jelentős iparági tapasztalattal érkezik a Wizz Tourshoz, hiszen korábban közel egy évtizedet az Egyesült Királyságban dolgozott, többek között a Groupon utazási részlegének, a Groupon Getaways-nek volt termékfejlesztési igazgatója.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!