Torino, Bilbao és Zágráb – Május 26. óta ezekkel a célállomásokkal bővült a holland királyi légitársaság kínálata. Az olasz autóipar fellegvárába naponta két járat, a horvát fővárosba és a baszkföldi kikötővárosba pedig naponta egy-egy járat indul.

Kapcsolódó cikk, előzmény Arculatot igazít a KLM

„Örülök, hogy tíz év után a KLM újra önállóan szállít utasokat Torino városába. Olaszország a negyedik legfontosabb piacunk Európában, és Torino felvételével – amely a KLM hatodik desztinációja Olaszországban – tovább szilárdíthatjuk pozíciónkat a kontinensen. Torino vonzó úti cél üzletemberek, turisták és diákok számára egyaránt.” – fogalmazott Pieter Elbers, a KLM vezérigazgató-helyettese.

Torino egy északnyugati város Olaszországban, az Alpok lábánál, közel a francia határhoz terül el, ezért tökéletes kiindulópontot jelent egy téli üdüléshez. Továbbá híres arról, hogy az olaszországi autóipar fővárosaként tartják számon – többek közt a 115 éve itt működő FIAT gyárnak köszönhetően. A város gazdag történelmi múlttal rendelkezik, és két fontos egyetem székhelye is itt található.

A torinoi járat a KLM Cityhopper irányítása alatt működik, az utazókat Fokker 70-es típusú repülőgépek szállítják, amelyeken 74 ülőhelyet biztosítanak a Business, Economy Comfort és Economy osztályokon. A KL1555 számú járat 09:20 órakor indul Amszterdamból, és helyi idő szerint 11:05 órára ér az északnyugat-olaszországi városba. A KL15556 azonosítóval ellátott járat pedig 11:45 órakor száll fel Torinoból, és 13:40 órakor érkezik meg az amszterdami Schiphol repülőtérre.

Az esti járat (KL1559) 20:30 órakor indul a holland fővárosból, és 22:15 órakor landol Torinoban. Visszafelé másnap 06:45 órakor indul a KL1554-es repülőgép, mely 08:40 órára érkezik meg Amszterdamba.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!