Szezonális járatot indít július 28-tól a hétfői napokon Prága – Hévíz – Prága útvonalon a Czech Airlines. A cseh légitársaság turbolégcsavaros ATR72 típusú gépe, 8 business és 56 economy üléssel 12:10-kor indul Prágából és 13:35-kor érkezik a Hévíz – Balaton repülőtérre, innen pedig 15:00-kor indul vissza és 16:30-kor száll le a prágai Václav Havel repülőtérre.

A prágai menetrend kiváló csatlakozást nyújt átszállással is a cseh légitársaság európai és orosz célállomásaihoz, mint például Moszkva, Jekatyerinburg, Perm, Rosztov, Szamara, vagy éppen Düsszeldorf, Frankfurt, Hamburg, Koppehnága, Stockholm, Brüsszel, Párizs városaiba. – tájékozatta oldalunkat a CSA magyarországi képviseletét ellátó Aviareps, amelytől azt is megtudtuk, a hévizi járat előreláthatólag november közepéig üzemel, és jövő tavasszal tervben van az újraindítása a nyári menetrendre.

Sok utazó számára lényeges, hogy a hévizi járat kombinálható lesz a budapestivel, így a turisták számára kényelmesebben tervezhető a magyarországi körutazás.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!