Új útvonalat indít Budapestről Tenerifére október 30-án a Wizz Air. A légitársaság az új útvonalon kezdetben hetente két járatot üzemeltet majd hétfőnként és péntekenként.

Tenerife a Wizz Air ötödik Budapestről elérhető, télen is napsütéses desztinációja. Tenerife a Kanári-szigetcsoport legnagyobb tagja, homokos partjairól, zöldellő, vulkanikus tájairól és egész évben meleg időjárásáról ismert. A menetrend lehetővé teszi, hogy Tenerife napsütéses hosszú hétvégék ideális helyszíne legyen.

A Wizz Air a budapesti repülőtér vezető légitársasága, az új desztinációval együtt Budapestről 41 útvonalat kínál 21 országba. Jegyek az új Budapest-Tenerife útvonalon már foglalhatók a légitársaság weboldalán, a viteldíjak 19.990 forinttól* kezdődnek.

A Wizz Air legújabb útvonala Budapestről
Kép - AIRportal.hu Budapest Ferihegy Airport (BUD/LHBP)

“Nagyon örülünk, hogy bejelenthetjük, új útvonalat indítunk Budapestről Tenerifére” – mondta Daniel de Carvalho, a Wizz Air szóvivője.

„A Kanári-szigetek nagyszerű tengerparti desztináció családbarát üdülőhelyekkel, de a vízi sportok szerelmeseit is nagyszerű lehetőségekkel várja. Az egész évben enyhe időjárás bizonyára sok magyar utazót vonz majd, akik szeretnének megszökni a borongós, téli időjárás elől. Az új útvonal üzemeltetését a téli szezon elején kezdjük meg, akik korán foglalnak, elcsíphetik a legalacsonyabb, 19 990 forintos viteldíjakat, ezért arra bíztatjuk utasainkat, hogy foglalják le jegyüket utazásukhoz Tenerifére még ma a wizzair.com oldalon!”

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!