Az Aer Lingus nemrég vette át az első megnövelt hatótávolságú Airbus A321LR repülőgépét, amellyel transzatlanti járatokat üzemeltet. Egy videóban most bemutatják, milyen náluk a fedélzeti kialakítás ezen a típusváltozaton. 

A 7400 kilométeres hatótávolságú A321neo-változaton 168 turista és 16 business osztályú ülést alakítottak ki. 

Az üzleti osztály konfigurációja

Az üzleti osztályon három sorban található négy, kettőben pedig két ülés (váltakozva elhelyezve), így az összesen 16 szék közül 10 helyezkedik el közvetlenül a folyosó mellett.

Mindegyik szék vízszintes ággyá alakítható, valamint beépített masszázs funkcióval rendelkezik. Külön tárolót alakítottak ki a személyes tárgyak, a laptop és a cipő számára.

A fedélzeti szórakoztatórendszer 40.6 centiméter (16 hüvelyk) átmérőjű képernyőjén számos film, játék és zeneszám közül választhat az utas. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A standard, 3-3-as konfigurációjú turista osztályon az ülések kis mértékben hátradönthetők, a fedélzeti szórakoztatórendszer pedig 22.8 centiméter (9 hüvelyk) átmérőjű képernyőt kapott.

Az üzleti és a turista osztályon is hangulatvilágítást alkalmaznak, amely hozzájárul az utazási élmény növeléséhez, és a jetlag tüneteit is enyhítheti.

Az Aer Lingus jelenleg az USA keleti partján található Hartfordba közlekedő járatán üzemelteti az A321LR-t, a későbbiekben pedig többek közt Philadelphia, Washington és Boston felé is közlekednek majd vele.

A videó itt tekinthető meg: