Az American Airlines bemutatta a légiutas-kísérőinek, az utasok földi kiszolgálását végző és az exkluzív várókban dolgozó munkatársainak új formaruháit.

Forrás: American Airlines

A légitársaság több mint 50 ezer dolgozója kap az új „Aviation Blue” színű formaruhákból, a bevezetésre 1,7 millió ruhadarabot készítettek. Az új kollekció több mint három éves fejlesztés eredménye a cég tájékoztatása szerint, amely a dolgozók és szakszervezetek bevonásával zajlott.

Az új formaruhákat az amerikai Lands’ End ruházati cég gyártotta.

A bevezetés előtt az új ruhákat és azok anyagát független cégek mellett a munkatársak fél évig tesztelték. A végső modelleket, terveket a munkatársak választották ki szavazással.

A rivális United Airlines szintén ebben az évben tervezi a dolgozók formaruháinak cseréjét.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Amint korábban megírtuk, a Delta Air Lines tavaly cserélte le a munkatársai öltözetét, de fél év sem telt el, és gondolkozhatnak az új megoldáson, a dolgozók ugyanis allergiás reakciókra panaszkodnak, amiért a ruhákat okolják. Érdekesség, hogy a Delta is a Lands’ End-del dolgozott együtt az új kollekció megalkotásán.

Great days start with looking your best

Today’s the day. We’ve been on a journey for more than three years to deliver a new uniform collection for thousands of #AATeam members. Our new threads have landed, and never looked so good. #AANewBlue

Közzétette: American Airlines – 2020. március 2., hétfő