Átadták a KLM felújított, non-schengeni járatok prémium utasait kiszolgáló Crown Lounge exkluzív várót az amszterdami Schiphol repülőtéren.

A Crown Lounge 6800 négyzetméteren várja az utasokat megújult koncepcióval, többek között Heineken-bárral, megújult ital- és ételkínálattal, alvási lehetőséggel és zuhanyzókkal, valamint remek kilátással a repülőtér forgalmára.

Forrás: klm.com

A váró a repülőtér E és F terminálrésze között található. Az utasokat személyi asszisztensek várják a bejáratnál, ahol a gyorsabb bejutás érdekében automaták működnek, amelyek a beszállókártya beszkennelése után engedélyezik a belépést.

A koncepció alapján a váró öt „tájképre” osztható aszerint, hogy az utasok milyen lehetőséget keresnek.

Forrás: klm.com

A „Polder” Hollandia természeti kincseit igyekszik bemutatni: a szőnyeg zöldes árnyalata az ország legelőit eleveníti meg, miközben egy hatalmas LED-képernyő az égboltot mutatja, a fények pedig a napszakok változását követik. Itt tökéletes alkalom nyílik a relaxálásra és a munkára.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A „City” névre keresztelt területen kapott helyet a Heineken bár, egy kávézó baristával, valamint egy étterem, ahol a vendégeket látványkonyha is várja.

Forrás: klm.com

A „Sea” részleget az utasok felfrissülésének szentelték. A váróban helyet kapott 20 zuhanyzó, amelyet az önkiszolgáló automatában előzetesen lehet lefoglalni. A luxus alvókabinokat Flying Blue mérföldekkel, vagy 50 euróért (3 óra időtartamra) lehet igénybe venni.

A „Dutch Mountain” a szórakozás területe, ahol a tévészobától kezdve a különleges alkalmakra fenntartott DJ-pulton át minden kényelmi eszköz rendelkezésre áll a kikapcsolódáshoz.

A „Sky” a második emeleten található részleg, talán a legexkluzívabb az egész váró területén. Innen tökéletes látvány nyílik a repülőtérre, a (fizetős) Blue by KLM étterem menüjét pedig Joris Bijdendijk, a Michelin-csillagos RIJKS étterem séfje állította össze.

Forrás: klm.com

A Crown Lounge nyitva áll a légitársaság üzleti osztályán utazók,a Flying Blue Platinum és Gold törzsutasok, valamint a SkyTeam Elite Plus tagok számára. Azok, akik nem tartoznak a felsoroltak közé, ám igénybe szeretnék venni a váró szolgáltatásait, a légitársaság honlapján, mobil applikációján, az automaták egyikénél, illetve a váró bejáratánál igényelhetnek belépést térítés ellenében.