Előre kiválasztható menü, még több növényi alapú étel és vegán ajánlatok is szerepelnek a United Airlines 2020-tól elérhető fedélzeti menüjében az első osztályú utasok számára.

A United ügyfélszolgálati igazgatója, Toby Enqvist jelentette be a változásokat a légitársaság fedélzeten kínált étrendjében. A legfőbb újdonságok az első osztályt érintik, de a későbbiekben a turista osztály menüjét is fejleszteni szeretnék.

Még több egészséges étel lesz (a kép illusztráció, forrás: United.com)

A légitársaság prémium utasai már eddig is a mai trendeknek megfelelő, minőségi alapanyagokból készült, egészséges ételeket fogyaszthattak.

A vegetáriánus és vegán utasoknak kedvezve jövő évtől viszont még több növényi alapú finomság kerül a fedélzeti asztalkákra, mint a vegán chili, a szőlőlevélbe tekert dolma, cékla humusz pirított zöldségekkel vagy pirított chilis karfiol hummusszal és gránátalmával.

A fedélzeti menübe továbbá több, a különböző speciális étrendeknek megfelelő étel is bekerül, amely például a gluténérzékeny utasoknak is fogyasztható.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az utasoknak egyes belföldi járatokon már eddig is lehetőségük volt előre kiválasztani azt, hogy milyen ételt szeretnének fogyasztani a fedélzeten a légitársaság applikációjának segítségével, ám a United törekszik arra, hogy a jövő évtől minden járatán elérhető legyen ez a szolgáltatás.

Az előre kiválasztható menü mindkét fél számára előny: az utasok előre tudják, mit fognak fogyasztani a fedélzeten, míg a légitársaság csökkenteni tudja a hulladéktermelését azzal, hogy nem készítenek elő feleslegesen el nem fogyasztott ételeket.