Június 1-től a külföldi útvonalainak visszatérésével hetente négy járattal ismét közlekedik Kijev és Budapest között a Ukraine International Airlines (UIA).

Az ukrán légitársaság járatai hétfő, szerda, péntek és vasárnap repülnek majd a Boriszpil-repülőtér és Ferihegy között, Boeing 737-800-asokkal.

Szerdánként a járatok a déli órákban, a többi napon pedig az esti órákban közlekednek a foglalási rendszerbe feltöltött adatok szerint.

Fotó: AIRportal.hu

A légitársaság a budapesti mellett napokban jelentette be, hogy júniustól újra elérhetővé vált a foglalás a Kijev és Brüsszel, Koppenhága, Düsseldorf, Helsinki, Nizza, Stockholm, Velence, Bécs, Varsó és Zürich, valamint a Lviv és Tel Aviv, illetve az Odessza és Vilnius közötti járataira.

A korábban meglévő útvonalak visszaállítása mellett a légitársaság Kijev és Alicante, valamint Oslo irányába nyit új összeköttetést júniustól.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az UIA tervei között szerepel a Kijev és New York (heti 4), Toronto (heti 2) és Delhi (heti 5) közötti hosszútávú járatok újraindítása a háromosztályos fedélzeti berendezésű Boeing 777-200ER repülőgépekkel.