Leszerződött a rövid és közepes távú járatain az ingyenes kiszolgálás helyett megvásárolható ételek és forró italok árusítására a Lufthansa, az új menü nyártól lesz elérhető repülőgépeinek fedélzetén.

A Lufthansa korábban bejelentette, hogy a járvány miatt megszünteti rövid és közepes távú járatain a fedélzeti kiszolgálást, helyette az utasok csak egy palack vizet kapnak.

Azt is előrevetítették, hogy amint visszatér a fedélzeti kiszolgálás, már az utasok fizetnek majd az ételükért, és most azt is elárulták, mi lesz a kínálat.

A fedélzeten kapható menüt a német étteremlánc, a Dean&David szolgáltatja majd, míg a Dallmayr jóvoltából forró italokat és süteményeket vásárolhatnak majd az utasok.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Dean&David által készített ételek kiváló minőségű, egészséges alapanyagokból készülnek, és olyanok vásárolhatók majd, mint a lazacos avokádó tál, a falafel tahini saláta vagy az édes chilis csirkeszendvics. A menü ára 2 és 12 euró között mozog majd.

Fotó: Lufthansa

A Dallmayr jóvoltából pedig olyan forró italok vásárolhatók majd, mint az organikus tea, az etióp kávé és a csokis tej, illetve a cég pralinéi is elérhetők lesznek.

Fotó: Lufthansa

Azoknak az utasoknak, akik nem szeretnének a fedélzeti menüért fizetni, továbbra jár egy palack víz és egy meglepetés csokoládé.