Elindította a 4. WIZZ Nagykövet Program nyilvános online szavazását a Wizz Air. A program a Wizz Air légiutas-kísérőinek kiváló szolgáltató munkáját és ügyfélközpontúságát hivatott elismerni és képviselni.

A WIZZ utasai és rajongói 31 légiutas-kísérőt választhatnak meg a légitársaság hivatalos arcainak – a következő két évben ők képviselhetik majd a Wizz Airt különböző közösségi és médiaeseményeken.

A Wizz Air utasai és online követői június 9-én délig szavazhatnak a Wizz Air Facebook-oldalán elérhető alkalmazás segítségével, melyben 83 döntőbe jutott jelölt közül választhatják ki minden ország nagyköveteit. Három nagykövet képviseli azokat az országokat, ahol a Wizz Air több bázist is működtet, míg az egy bázissal rendelkező országokból két-két nagykövetet választanak.

Magyarországon nyolc budapesti és egy debreceni jelölt jutott döntőbe.

A Wizz Air arra buzdítja a szavazókat, hogy azokat a jelölteket válasszák, akik szerintük a leginkább megtestesítik a kiemelkedő WIZZ élményt, a kiváló szakmaiságot és a repülés iránti szenvedélyt. A WIZZ Nagykövetek megválasztásuk után sokkal többek lesznek, mint egyszerű márkanagykövetek. A legjobb légiutas-kísérők közül is a legjobbakként képviselik majd több mint 1800 munkatársukat, megosztják szakmájuk legizgalmasabb részleteit a médiában és a közösségi oldalakon, valamint első kézből mutatják meg, mi mindent kell tudni a felhők fölötti karrierhez.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az új WIZZ nagykövetek júliusi ünnepélyes bejelentését követően az utasok nem csak a Wizz Air járatain találkozhatnak majd velük, de a légitársaság által támogatott futórendezvényeken Közép- és Kelet-Európa számos országában, továbbá videókban és a fedélzeti WIZZ Magazin lapjain is.

Kik legyenek a Wizz Air nagykövetei? Te dönthetsz!

Fotók: Wizz Air