Azok, akik már nagyon szeretnék maguk mögött tudni ezt az évet, most a levegőből is megnézhetik az újév első napfelkeltéjét, legalábbis ha elég szerencsések az All Nippon Airways lottóján.

Az idei év járattörlései miatt hatalmas népszerűségnek örvendenek az országnéző járatok, amelyek konkrét úti cél nélkül, pusztán az utasok szórakoztatására indulnak el. A japán All Nippon Airways most két különleges utat kínál: egy Airbus és egy Boeing gyártmányú repülőgépe száll majd fel január elsején hajnalban Tokióból, hogy az utasok a magasból nézhessék meg az újév első napfelkeltéjét.

Az ANA egyik Airbus A380-as repülőgépe 2021. január 1-én reggel fél 6 és 6 óra között hagyja el a tokiói Narita repülőteret, ezen a napon Tokióban 6 óra 51 perckor várható a napfelkelte.

A járat utasai a napfelkelte mellett a Fuji-hegyet is láthatják majd az út során, és mindenkit megajándékoznak egy plüss ANA-repülőgéppel, valamint a fedélzeten az újév jegyében készített ételeket és italokat szolgálnak fel.

Az utasok szuvenírt is kaptak ajándékba (Forrás: ANA)

A prémium osztályokra jegyet váltók emellett útitáskát, csomagcímkét és hasonló hasznos eszközöket is kapnak.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az ülések ára 383 USA-dollártól (folyosó melletti ülés a prémium turista osztályon) egészen 2000 dollárig (ablak melletti ülés az első osztályon) terjed.

A légitársaság egyik Boeing 777-ese szintén fél 6 körül száll fel Tokió másik, Haneda repülőteréről, ennek utasai szintén megnézhetik a napfelkelte mellett a Fuji-hegyet. Itt az árak 334 és 764 dollár között mozognak.

Az ANA tapasztalatai szerint az országnéző járatok népszerűsége példátlanul nagy, így a légitársaság egy speciális lottójátékon keresztül kínálja e két útra a jegyeket.