Aki egyszerre szereti a szabadulószobákat és a repülőgépeket, annak érdemes ellátogatnia Párizsban a The Game nevű francia cég által kínált programra, amelyben egy A320-as kabinból kell kijutni.

Ki ne szeretné megtapasztalni milyen, amikor a repülőgép fedélzetén nem kell az utaskísérők utasításait követni, nem kell bekapcsolni a biztonsági övet, csak lazán élvezni a repülést.

Egészen addig, amíg baj nem történik a fedélzeten – aminek megoldására összesen egy óra áll rendelkezésre. Szerencsére ebben az esetben az idő lejárta sem vezet katasztrófához, csupán elbukjuk a játékot, ami nem kerül senki életébe.

A The Game nevű cég különféle szabadulószobákat kínál – többek között emberrablást vagy épp űrutazást szimulálót, és a nemrég bevezetett, „The Plane” névre keresztelt játékot.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A játék a cég saját A320-as fedélzetét szimuláló szobában zajlik, ahol a nyugodt repülési élményt hirtelen egy nem várt esemény szakítja meg. Csoportokban, maximum 5 fős társaságban lehet játszani, és pontosan egy óra áll rendelkezésre, hogy a fedélzeten tartózkodók megtalálják a megoldást, mielőtt a repülő „lezuhan”.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!