A United egyik Boeing 737-ese is csatlakozik a speciális Star Wars-festésű repülőgépek sorába. A légitársaság emellett az ikonikus mozifilm ihlette biztonsági videóval is készült.

A Star Wars népszerűsége töretlen a légitársaságok körében: a LATAM és a Virgin Atlantic után a United is előrukkol egy Star Wars-tematikájú Boeing 737-essel, amelyet novemberben mutatnak be. 

A repülőgép nem csak kívülről lesz Star Wars-ihletésű: a filmsorozat inspirálta a fedélzeten kiosztott kényelmi csomagokat, valamint a légitársaság ez alkalomból speciális Star Wars-témájú biztonsági videóval rukkolt elő. A United Mileage Plus tagjai az összegyűjtött mérföldekkel licitálhatnak a Star Wars: Skywalker kora című epizód amerikai premierjén való részvételre.

Ilyen lesz a United speciális Star Wars-festésű 737-ese (forrás: United)

“A United Airlines és a Star Wars-univerzum célja közös: összekapcsolni az embereket. Nagyon örülünk annak, hogy az erők egyesítésével a filmsorozat befejező részét népszerűsíthetjük, illetve a Star Wars-univerzum szereplőinek segítségével mutathatjuk be utasainknak, hogy mennyire fontos számunkra a biztonság” – jelentette ki Mark Krolick, a légitársaság marketingosztályának alelnöke.

A speciális festésű repülőgéppel teljesített járatokat a Flightaware nevű radarportálon is nyomon lehet majd követni, azonban a szokásos repülőgép-ikon helyett a filmszériából ismert X szárnyú űrhajó figurája fogja jelezni a repülőgép aktuális helyzetét. 

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
A FlightAware-n speciális ikon fogja jelezni a repülőgép aktuális helyzetét (forrás: United)

A Star Wars-tematikájú biztonsági videó itt tekinthető meg: