Különleges, Star Wars-festésű Jumbo Jetet avatott fel a Virgin Atlantic. A légitársaság ezzel egyidejűleg nyereményjátékot is indított, amelynek fődíja két repülőjegy a speciális Star Wars-témájú járatának fedélzetére. 

A LATAM után a Virgin Atlantic is Star Wars ihlette festéssel rukkolt elő, amellyel az orlandói Walt Disney World szórakoztató park új, Galaxy’s Edge nevet viselő, Star Wars-témájú kalandparkját népszerűsíti.

Felavatta speciális Star Wars festésű 747-esét a Virgin Atlantic (forrás: Virgin Atlantic)

A 747-esen a Csillagok Háborúja ikonikus űrhajója, a Millennium Falcon (magyarul Ezeréves Sólyom) szerepel.

A Falcon névre keresztelt repülőgép a London-Gatwick és Orlando között jár majd (forrás: Virgin Atlantic)

A repülőgép nem meglepő módon mindemellett a The Falcon nevet kapta, és a London-Gatwick–Orlando járatot fogja teljesíteni. A repülőgépet borító matrica 44 méter hosszú. A Virgin Holidays utazási csomagot is értékesít a Star Wars-rajongóknak Ultimate Star Wars Experience néven, amely magába foglalja a repülőjegyet a 2020. február 15-22. közötti rajongói járatra, a transzfereket, a szállást, valamint belépőket a Galaxy’s Edge kalandparkba és egy Star Wars-tematikájú buliba is.

A speciális festésű 747-es átadása alkalmából nyereményjátékot is hirdetett a légitársaság, amelynek fődíja az Ultimate Star Wars Experience-részvétel két főre.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A résztvevőknek annyi a feladatuk, hogy lefotózzák a különleges festésű repülőgépet, feltöltsék a fotót Instagramra, megjelöljék rajta a @virginholidays és @virginatlantic profilokat, valamint használják a #TheFalcon hashtaget. Október 9-ig lehet pályázni, ezt követően fognak sorsolni.

Virgin Atlantic Galaxy's Edge 747 Arrives at MCO

She may not look like much but she's got it where it counts! Virgin Atlantic's newly-wrapped 747 landed at MCO today after its first flight. The new livery highlights Star Wars Galaxy's Edge and is appropriately named "The Falcon".

Közzétette: Orlando International Airport (MCO) – 2019. szeptember 25., szerda