Az EL AL-lal közös legújabb kvízünkben a légitársasággal kapcsolatos három egyszerű kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most EL AL repülőgép modelleket valamint exkluzív, „behind the scenes” EL AL-os repülőtér és repülőgép látogatást nyerhetsz a budapesti reptéren!

Játssz velünk és nyerj EL AL repülőgép modelleket, valamint exkluzív, „behind the scenes” EL AL – os repülőtér és repülőgép látogatást.

Frissítés: El Al játékunk lezárult, a nyertesek:
1. Müller Péter
2. Kulcsár Orsolya
3. Marián Attila
Gratulálunk! A nyerteseket emailben értesítjük arról, hogy hogyan vehetik át nyereményüket.

Nyeremények:

A játékban feltett mind a három kérdésre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik a három nyeremény egyikét kapják meg.

  1. díj: EL AL Boeing 787-9 Dreamliner 1:200 modell + EL AL repülőtér látogatás
  2. díj: EL AL  Boeing 737-900 ER 1:200 modell + EL AL repülőtér látogatás
  3. díj: EL AL repülőtér látogatás

A játék időtartama: 2018. szeptember 30-tól 2018. október 7. 23:59-ig.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. október 8.

A kvízbe történő nevezéshez három dolgot kell tenned:

1. Kérjük oszd meg ezt a posztot, erre a gombra kattintva: 

2. Kedveld az El Al Hungary Facebook oldalát:

3. Töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg emailcímed és neved:

A kvízjáték szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán és ebben a posztban. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen. A „behind the scenes” EL AL-os repülőtér és repülőgép látogatás a légitársaság által a nyertesekkel előre leegyeztetett időpontban kerül megrendezésre, a budapesti repülőtér biztonsági területére történő belépés hatósági engedélyhez kötött. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és a nyeremény átvételekor készült fotóját az AIRportal és az EL AL Hungary Facebook oldalán megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói, illetve az EL AL munkatársai és közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető ajándéktárgy kis értékű, logózott, kereskedelmi forgalomban nem kapható reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény az EL AL Hungary jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!