A Qatar Airwaysszel közös legújabb kvízünkben a légitársasággal kapcsolatos három kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most megnyerheted a három ajándékcsomag egyikét az AIRportal.hu-n!

Kihirdetjük Qatar Airways nyereményjátékunk nyerteseit: 1. ajándékcsomag: Belovai Tamás 2. ajándékcsomag: Kurtán Kolos…

Közzétette: AIRportal.hu – 2018. június 4.

Ezekből az ajándéktárgyakból összeállított csomagot nyerhetsz. A csomagok pontos tartalma alább olvasható.

Mindössze három kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a képen látható három Qatar Airways ajándékcsomag egyikét.

A játékban feltett mind a három kérdésre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik a három ajándékcsomag egyikét kapják meg.

A három ajándékcsomag tartalma:

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
  1. csomag: Qatar Airways baseball sapka, Qatar Airways toll, Qatar Airways Boeing 787-8 Dreamliner 1:200 modell fa talppal
  2. csomag: Qatar Airways baseball sapka, Qatar Airways toll, Qatar Airways power bank
  3. csomag: Qatar Airways baseball sapka, Qatar Airways toll, Qatar Airways business class-on adott unisex szürke pizsama (S/M)

A játék időtartama: 2018. május 21-től 2018. június 3. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2018. június 4.

A kvízbe történő nevezéshez kérjük oszd meg ezt a posztot, erre a gombra kattintva: 
Majd töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg emailcímed és neved:

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A játékban azok vehetnek részt akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyertest emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímén, az eredményt kihirdetjük az AIRportal Facebook oldalán. A nyereményt csak személyesen lehet átvenni Budapesten, a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtér közelében, egy a nyertessel előre, emailben vagy telefonon egyeztetett időpontban és helyszínen. Ha a nyeremény átvételével kapcsolatban a nyertes 10 napon belül nem jelentkezik, akkor új nyertest hirdetünk. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét és az ajándékcsomag átvételekor készült fotóját az AIRportal Facebook oldalán megosszuk és, hogy a Qatar Airways marketing kommunikációjában szerepeljen (pl. riportolás). A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A jelentkezési form kitöltésekor a Qatar Airways hírlevelére feliratkozást választó regisztrálók hozzájárulnak ahhoz, hogy nevüket és emailcímüket az AIRportal.hu átadja a Qatar Airways részére. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény átadását követően egy héttel törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói, illetve a Qatar Airways munkatársai és közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető ajándéktárgy kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Qatar Airways jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!