A Qatar Airways-zel közös kvízünkben a légitársasággal kapcsolatos három kérdésre adott helyes válasszal és egy kis szerencsével most megnyerheted a három ajándékcsomag egyikét az AIRportal.hu-n!

Mindössze három kérdésre kell helyes választ adnod, hogy megnyerhesd a Qatar Airways ajándékcsomagok egyikét. A játékban feltett mind a három kérdésre helyes választ adók közül három nyertest sorsolunk, akik a három ajándékcsomag egyikét kapják meg.

A három ajándékcsomag tartalma*:

  1. díj: 1 db A350-es típusú Qatar Airways repülőgép modell + 1 db A5 notebook + 1 db fehér sport hátizsák + 1 db hűtőmágnes
  2. díj: 1 db A5 notebook + 1 db fehér sport hátizsák + 1 db szürke economy travel kit + 1 db hűtőmágnes
  3. díj: 1 db A5 notebook + 1 db fehér sport hátizsák + 1 db toll+ 1 db hűtőmágnes

* A nyeremények a Qatar Airways logójával vannak ellátva, illetve a márka vizuális elemeit tartalmazzák.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A játék időtartama: 2021. május 20. 18:30-tól május 24. 23:59-ig.

Sorsolás és eredményhirdetés: 2021. május 25.

A kvízbe történő nevezéshez kérjük oszd meg ezt a posztot, erre a gombra kattintva: 
Majd töltsd ki helyesen az alábbi kérdőívet, add meg emailcímed és neved:

A játék szabályzata: A játékba történő regisztrációval a regisztráló elfogadja a játék szabályzatát. A nyereménysorsolásban azok vehetnek részt, akik pontosan és valós adatokkal kitöltik a nevezési űrlapot és a légitársasággal kapcsolatos kérdésekre helyes választ adnak. A sorsolást online elérhető véletlen szám generátorral végezzük. A nyerteseket emailben értesítjük az űrlapon megadott emailcímükön. A nyereményt postán küldjük el a nyerteseknek a válaszemailben általuk megjelölt postai címre. A nyertes hozzájárul, hogy a nevét az AIRportal Facebook oldalán a sorsolás eredményhirdetésénél megosszuk. A nyeremény pénzre, vagy más termékre, szolgáltatásra nem váltható. A nyeremény kisorsolásán és a nyertes értesítésén túl az AIRportal Média Kft. más adatkezelést nem végez a játékban megadott adatokkal, azokat a nyeremény elküldését követően törli. A válaszokat a Google Docs szolgáltatás segítségével rögzítjük. A játékban nem vehetnek részt az AIRportal szerkesztőségének tagjai vagy azok közvetlen hozzátartozói, illetve a Qatar Airways munkatársai és közvetlen hozzátartozói. A megnyerhető ajándéktárgy kis értékű, logózott reklámtárgy, ezért a nyeremény nem adóköteles. A nyeremény a Qatar Airways jóvoltából kerül átadásra. Az AIRportal.hu adatkezelési irányelvei itt érhetők el.

Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!