Karbantartási munkálatokat végez online foglalási rendszerén a Wizz Air, emiatt internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint október 4-én 23 órától október 5. hajnali 4 óráig nem lesz elérhető.

A légitársaság közlésében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt.

A Wizz Air azt kéri, hogy az utasok beszállókártyáikat pedig lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal a reptérre, ha az október 4-én 23 órától október 5. hajnali 4 óráig terjedő időszakban utaznak.

Az üzemszünet idején a légitársaság utasai, ha nem tudták elvégezni az online utasfelvételt, a check-in pultoknál október 5-én 23 óra 59 percig térítésmentesen válthatják ki beszállókártyáikat.

Illusztráció. (Forrás: Wizz Air)

A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje alatt az utasoknak nincs lehetőségük a meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül sem tudnak változtatni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A hosszú sorok kerülése érdekében a Wizz Air azt javasolja az utazók számára, hogy az érintett időszakban induló járataik felszállása előtt három órával érkezzenek a repülőtérre.