A légitársaság webes felülete és mobilalkalmazása sem lesz elérhető július 4-én 0 órától reggel 8 óráig, ezalatt szünetel a foglalás és az internetes utasfelvétel is.

A Wizz Air lapubkhoz eljuttatott közlése szerint
karbantartási munkálatok miatt a légitársaság internetes felülete és mobilalkalmazása magyar idő szerint július 4-én 0 órától reggel 8 óráig nem lesz elérhető.

Ezért a légitársaság a zökkenőmentes utazás érdekében arra kéri érintett utasait, hogy a tervezett és előre bejelentett leállást megelőzően foglaljanak járatokat és intézzék az online utasfelvételt, valamint lefényképezve vagy kinyomtatva is vigyék magukkal beszállókártyáikat a reptérre.

A Wizz Air ugyancsak felhívja a figyelmet arra, hogy a karbantartás ideje alatt az utasoknak nincs lehetőségük meglévő foglalásaik módosítására, valamint az ügyfélszolgálaton keresztül se tudnak azokon változtatásokat végrehajtani.

Az üzemszünet idején ha valaki nem tudta elvégezni az online utasfelvételt, a check-in pultoknál július 4-én 0 óra és reggel 8 óra között térítésmentesen kaphatja meg beszállókártyáit.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.