Április 24. és 30. között a lutoni repülőtér ideiglenes bezárása miatt Gatwick repülőtérre közlekednek a Wizz Air Budapest és London-Luton közötti járatai – közölte lapunkkal a fapados légitársaság.

„A Wizz Air értesíti kedves utasait, hogy Budapest és London Luton közötti járata április 24. és 30. között a lutoni repülőtér ideiglenes bezárása miatt London Gatwick repülőtérre érkezik, illetve onnan indul vissza Budapestre. A menetrend szerint is London Gatwickre közlekedő járatok menetrendjét a változás nem érinti.  

Az érintett járatokra közvetlenül, a wizzair.com oldalon jegyet foglaló utasokat a légitársaság írásban értesíti a változásról. A jegyüket utazási irodán vagy online utazási irodán keresztül megvásárló utasok az értékesítő szervezettől kaphatnak bővebb információt.  

Azoknak az utasoknak, akik már elvégezték az utasfelvételt London Lutonba, újra be kell csekkolniuk. Noha a lutoni repülőtér lezárására a Wizz Air hatáskörén kívül esik, elnézést kérünk az esetlegesen okozott kellemetlenségért.”

Fotó: AIRportal.hu
A cikk a hirdetés alatt folytatódik.