Október 10-től elérhető a fedélzeti internet a Vietnam Airlines egyes Airbus A350-es gépekkel teljesített járatain, az utasok különböző csomagok közül választhatnak.

A szolgáltatás a légitársaság Hanoi és Ho Si Minh-város, Sanghaj, illetve Oszaka, valamint a Ho Si Minh-város és Szingapúr, illetve Oszaka közötti járatain lesz elérhető az első időszakban, ám a jövőben a többi útvonalon is megkezdik a fejlesztést.

A kép illusztráció (Forrás: Pixabay)

Az utasok különböző internetes csomagok közül választhatnak, ezek ára 2,95 és 29,95 USA-dollár között változik, a kapcsolat sebességétől és a felhasználható adatmennyiségtől függően.

A wifiért interneten keresztül hitelkártyával lehet fizetni, és az út elejétől a végéig elérhető, ám egy utas csak egy eszközön használhatja a hozzáférést.

Októbertől december végéig minden utas ingyenesen használhatja a fedélzeti internet üzenetküldésre alkalmas szolgáltatását, a légitársaság így kívánja népszerűsíteni az új lehetőséget.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A Vietnam Airlines lesz az első légitársaság az országban, amely fedélzeti internetet kínál. Az utasok még több információt találnak a szolgáltatásról a check-in pultokban, a beszállókapunál és a fedélzeten.