A Boeing rentoni összeszerelő üzemében már javában gyártják a LOT első 737 MAX 8 repülőgépét. A félkész repülőgépről a légitársaság tett közzé egy képgalériát Facebook oldalán.

Amint arról korábban beszámoltunk, a LOT lengyel nemzeti légitársaság flottájába az Air Lease Corporation (ALC) lízingcéggel kötött megállapodás keretében hat darab új generációs Boeing 737 MAX 8 repülőgép érkezik. Az új 737 MAX 8-as repülőgépek a LOT kiterjedt európai és eurázsiai útvonalhálózatán kapnak kulcsszerepet a járatszámok sűrítésében és új célállomások, útvonalak beindításában. Az első repülőgépet még idén átveszi a LOT a tervek szerint.

A LOT Európa egyik legfiatalabb flottáját üzemelteti és az első európai légitársaság volt, mely üzembe állította a Boeing 787 Dreamliner típusát. A LOT azt a célt tűzte ki, hogy 2020-ra megduplázza utasainak, járatainak, valamint repülőgépeinek számát és a legnagyobb légitársaság lesz Közép-Kelet Európában.

Szintén mai hír, hogy a terveknek megfelelően halad a LOT Budapestről Észak-Amerikába tartó járatainak töltése, a légiutas-kísérők felvételét már megkezdték, és folyamatosan vizsgálják új útvonalak megnyitását – mondta Adrian Kubicki szóvivő az AIRportalnak. Teljes cikkünk itt olvasható!

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Our BOEING 737 MAX 8 is already on the production line! You can expect to see it at the beginning of December! ✈✈ #ThinkMAX

Közzétette: LOT Polish Airlines – 2017. október 27.