Megérkezett Philadelphiába a Qatar Airways. A katari légitársaság legújabb amerikai járata ezentúl a hét minden napján közlekedik Doha és a legnagyobb pennsylvaniai város között. Az április 2-i nyitójáratot a flotta legnagyobb hatótávú típusa, egy Boeing 777-200LR Worldliner teljesítette.

Philadelphia, Chicago, Houston, Washington D.C. és New York után a Qatar Airways ötödik célállomása az Amerikai Egyesült Államokban. Az útvonalon a flotta két-osztályos, business és economy kabinnal működő, összesen 42+217 utas szállítására alkalmas Boeing 777-200LR típusai közlekednek a hét minden napján.

A Qatar Airways kihasználva a oneworld légiszövetség nyújtotta partnerséget code-share egyezményt is magába foglaló együttműködési megállapodást kötött az American Airlines-szal, így biztosítva az Államokból utazóknak széleskörű, keleti irányú csatlakozási lehetőségeket Dohán keresztül Afrika és Ázsia felé, miközben a Philadelphiába érkezők pedig az amerikai légitársasággal repülhetnek tovább szerte az országban.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!