Február 1-től megújult berendezéssel, kínálattal és szigorúbb belépési feltételekkel várja az utasokat a Skycourt galériáján működő Mastercard Airport Lounge.

A várót a Liszt Ferenc repülőtéren másik két, légitársaság-független várót működtető Plaza Premium Group üzemelteti.

A 160 négyzetméteres, egyszerre legfeljebb 65 fő fogadására alkalmas váró reggel 5 órától este 9-ig tart nyitva.

A lounge berendezése teljesen megújult, magasabb minőségű szolgáltatásokkal, étel- és italkínálattal várja a vendégeket. Vegetáriánus ételek közül is választhatnak a vendégek, dedikált bárpult és szűrt vizet adó automata is a rendelkezésükre áll.

Forrás: Mastercard

Ezzel párhuzamosan a belépés feltételei is megemelkedtek, a magyarországi kibocsátású aranykártyával rendelkező ügyfelek 4000 forintos térítés ellenében vehetik igénybe a várót, felnőtt utastársaiknak pedig 8000 forintot kell fizetniük (maximum egy felnőtt és egy 18 év feletti saját gyermek), 2-18 év alatti saját gyermek esetén fejenként 4000-et, két év alattiakat ingyenesen be lehet vinni.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

A World Elite, Platinum, valamint Vállalati és Üzleti Prémium kártyát birtoklóknak a belépés továbbra is ingyenes, és még egy főt szintén díjmentesen vendégül láthatnak, de a további felnőtt utastársak csak 8000 forint/fő térítés ellenében léphetnek a váróba, míg az első kettő kártyatípus esetében a 18 év alattiak ingyenesen szüleikkel tarthatnak.

A külföldön kibocsátott prémium Mastercard kártyákkal rendelkező utasok csak térítés (12 000 forint vagy 30 euró) ellenében használhatják a várót, és ilyennek számít a Revolut Metal Mastercard is.