A United Airlines is próbál segíteni az ausztrál tűzvész áldozatain, így azon törzsutasainak, akik pénzadománnyal járulnak hozzá a mentési akciókhoz, mérföldeket ajándékoz.

Az amerikai légitársaság a Mileage Plus program tagjainak kínálja fel a lehetőséget: amennyiben pénzt juttatnak a hetek óta tomboló bozóttüzek sújtotta Ausztrália megsegítésére, ajándékban részesülnek, akár 1000 mérföldig terjedően.

Forrás: United

A vállalat az amerikai komikus, Ellen de Generes alapítványán keresztül igyekszik segítséget nyújtani  a tüzekben megsérült, illetve az amiatt otthonaikat elhagyni kényszerült embereknek, valamint az állatok és a környezet mentésére.

Luc Bondar, a United Mileage Plus programért felelős alelnöke levélben kereste meg a tagokat, ő maga is ausztrál származású egyébként.

Ebben az emberéletek elvesztését, az otthonok és a természet megsemmisülését idézi fel, hangsúlyozva, hogy a katasztrófa tragikus mértéke miatt Ausztráliának szüksége van a segítségre. “Tudom, hogy mindig számíthatunk a United közösségére ilyen helyzetben. Az Ön támogatása azonnali segítségnyújtást fog finanszírozni például a sürgősségi ellátásban étellel, vízzel és gyógyszerekkel, valamint a terület hosszú távú rehabilitációjában” – írta.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.

Az adományokat a légitársaság Global Giving oldalán keresztül lehet elküldeni február 5-ig. A tagok, akik 50 és 99 dollár között adakoznak, 250 mérföldet, a 100 és 249 dollár közötti adományért 500 mérföldet, 250 dollár felett pedig 1000 mérföldet kapnak ajándékul. A United emellett saját maga 50 ezer dollárt küld az alapítványnak.