Újabb különleges célállomással bővül a holland légitársaság hálózata. 2017 március 27-től a KLM heti három oda-vissza járatot indít a Minneapolis Saint Paul repülőtérre hétfői, szerdai és szombati napokon. Az új szolgáltatás a már meglévő három járatot egészíti ki, amelyet az Air France KLM transzatlanti partnere, a Delta Air Lines üzemeltet – közölte lapunkkal a cég.

„A KLM folyamatosan bővíti hálózatát. Az új célállomás egyrészt több opciót kínál a Minneapolisba utazóknak, másrészről a Delta Airlines-szal kötött kódmegosztásos megállapodás több mint 60 észak-amerikai desztinációt tesz elérhetővé. Az új fejlesztés még erősebbé teszi az Air France, KLM, Alitalia és a Delta Air Lines észak-atlanti együttműködését.”- nyilatkozta Pieter Elbers, a KLM elnök- vezérigazgatója.

Az új járat Amszterdamból 9:35-kor indul, és 11:20-kor érkezik a Minneapolis St. Paul repülőtérre helyi idő szerint. Visszafelé 14:50-kor indul a járat, ami 05:50-kor száll le Amszterdamban a rá következő napon.

A járatokat Airbus 330-200-as repülőgéppel üzemeltetik majd, ahol 18 World Business Class, 35 Economy Comfort, és 214 Economy ülés várja majd az utasokat.

Minneapolis az amerikai Minnesota legnagyobb városa több mint 400 000 lakossal. A város egyedi „skyway” rendszerrel rendelkezik. Ezek az üvegből készült gyalogosátkelők kötik össze az épületeket a város szívében. A város az úgynevezett Minneapolis Sound-ról is híres. Ez a popzenei trend Prince-nek köszönhető, és a 80-as évekből származik. A város emellett modern művészeteknek, színházaknak és számos éjszakai szórakozóhelynek ad otthont. Kereskedelmi szempontból Minneapolis a gyógyászati ipar és a pénzügyi szervezetek központja.

A cikk a hirdetés alatt folytatódik.
Kövess minket a közösségi médiában, és iratkozz fel napi hírösszefoglalónkra!
Hasznos, érdekes volt amit olvastál? Már egy újság árával támogathatod az AIRportal.hu működését!